SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Köpings Gymnastikförening
Cheerleading

Anmälningar

Anmälningslänk läggs upp om vi får lediga platser. Cheerleadingen har enbart intag på hösten. Barngymnastiken tar emot nya barn i mån av plats i början av höstterminen och början av vårterminen.

 

Anmälningslänken hittar du här:Länk för anmälan

 

Förtursanmälan öppnar i början på augusti för tidigare aktiva. Övriga platser släpps under augusti enligt angivna datum i bokningssystemet (se anmälningslänken). Nya barn tas emot i mån av plats.

 

Info om de olika grupperna finns under flikarna Barngymnastik samt Cheerleading. Observera att du bara kan anmäla ditt barn till grupper som har den åldersgrupp som ditt barn tillhör. 

 

Start och slutdatum
Tidpunkt för startdatum/slutdatum är angivna vid bokning och i bekräftelsen. Träning startar enligt gruppens utsatta startdatum. 

 

Avgifter
Träningsavgifter och medlemsavgift framgår av vår hemsida under fliken Prislista. Observera att avgifterna har ändrats för de grupper som tränar fler än en timme per vecka.

 

Prenumerera på platser
Om grupperna är fulla kan du prenumerera på lediga platser. Om en plats blir ledig kommer det skickas ett mail om detta och platsen tillfaller då den som anmäler sig först. 

 

Bra att veta vid anmälan till tävlingslag inom cheerleading
Förflyttningar kan senare komma att ske för att de aktiva ska hamna i det lag där de kan utvecklas bäst. Om detta är aktuellt kontaktas ni av lagets headcoach.

 

I alla tävlingslag finns 24 platser tillgängliga vilket betyder att vid fullt lag utses reserver. Detta eftersom vissa tävlingar begränsar antalet tävlingsaktiva till 22st. 

 

Viktigt att veta är att närvaro i tävlingslagen är högt prioriterat. Du bör därför kunna delta vid alla träningar i veckan.

 

Betalning 
Vi använder oss av digitala betalningsmetoder - allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För dig som medlem innebär det en smidigare lösning för anmälan och betalning och fler sätt att betala på. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift  på mellan 9 - 59 kr.

 

Dessutom får du tillgång till MedlemsAppen som innehåller kalender, kallelser, digitalt medlemskort, samåkning, utskck m.m. Ladda ner "SportAdmin MedlemsApp" från AppStore eller Google Play.

 

Ångerrätt
● Inom 14 dagar efter genomförd bokning, ska eventuell avbokning meddelas
● Meddelande om avbokning ska lämnas skriftligen till föreningen
● Meddelande om avbokning ska innehålla dina personuppgifter samt uppgift om den kurs/grupp du är anmäld till.

 

Återbetalning
Återbetalning efter ångerrättstiden gått ut sker enbart mot sjukdom och skall intygas av läkare.

 

Kontakt
Du är alltid välkommen att höra av dig till kopingsgymnastikforening@gmail.com om du har frågor.

 
Besök oss på Facebook
Vår samarbetspartner