SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Köpings Gymnastikförening
Cheerleading

Prislista

Terminsavgift

 

Den första veckan på terminen är gratis och då kan alla intresserade prova på olika pass. Därefter ska du som vill träna i KGF betala terminsavgiften. Det är viktigt att betalningen sker så fort som möjligt eftersom olycksfallsförsäkring och eventuell licens ingår i avgiften.

 

Vuxen  750 kr Medlemsavgift ingår 
Pensionär 600 kr Medlemsavgift ingår 
Barn upp till 10 år    400 kr Medlemsavgift 100 kr per år tillkommer 
Barn   11 - 18 år 500 kr Medlemsavg 100 kr per år tillkommer 

Barn och Cheerleading, extra avgift tas ut
om träningstiden överstiger 1 timme per vecka

200-500 kr  

Cheerleading, tillkommer avgift för tävling och dräkt

se mer info under fliken cheerleading

500-1000 kr  
10-kort 600 kr

Medlemsavgift ingår 
Kortet gäller 1 år från inköpsdatum.

Enstaka pass, vuxen 70 kr/gång  
Enstaka motionspass, ungdom 15 -18 år 30 kr/gång  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gäller endast motion

Du betalar via swish på InterSport, på Big Inn  i Köping och får då ett medlemskort om du inte redan har det eller ett 10-kort om du köpt det. På medlemskortet kommer det att sitta ett runt litet märke som visar att du har betalt för terminen.

 

Vårt swishnummer är 123 452 49 55. Visa mobilen på InterSport som noterar att du betalat och du får ditt märke till medlemskortet eller ett 10-kort.

 

Om du inte har swish kan du betala via vårt bankgiro som är 5462-3483. Tag med något till Intersport som visar att du betalat tex kontoutdrag på papper eller via mobilen. Då får du ditt märke till medlemskortet eller ett 10-kort.

 

Är du ansluten till ePassi via din arbetsgivare kan du betala för terminskort eller 10-kort i deras portal. Du får en köpbekräftelse från ePassi som du visar upp för Intersport för att få ditt märke  till medlemskortet eller ett 10-kort.

 

När du betalt terminsavgiften kan du träna på alla motionspass du vill.

 

 
Besök oss på Facebook
Vår samarbetspartner